23 сент. 2009 г., 13:08

Душата ми 

  Поэзия » Любовная
569 0 0

В душата ми е красиво.... чисто!
В душата ми има надежда,
слънце щом изгрее и лястовичка запее.
Предвестник Тя е на доброта и светлина,
докосвайки сърцето, летейки в небето!
В душата ми пъстроцветни цветя растат,
символ  и знак са те за копнеж и страст.
Образуват кичеста градина,
от чувства бушуващи, но не на сила.
В душата ми е събрано всичко
мрачно и сиво, лъчезарно и незлобиво.
Съхранено в светилището на храма,
оставащо завинаги като написана епиграма.

© Лорита Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??