21 нояб. 2010 г., 22:23

Душата ми е криво огледало 

  Поэзия » Другая
2979 1 30

Душата ми е криво огледало -

усмивки и сълзи се там преплитат!

Като в зловещо място, запустяло,

бездомни, тъжни, мислите ми скитат!

 

Душата ми - изгубена вселена,

в която още призраците бродят!

На спомените, кървава арена-

по нея, диви ветрове се гонят!

 

Но Музата душата щом разплиска,

Пегаса яхвам и не се оглеждам!

От никого признание не искам,

летя и търся обич и надежда!

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??