16 дек. 2020 г., 12:19

Душата ми търси теб 

  Поэзия » Любовная
221 0 0

В очакване на страшна буря

душа търси помощ и закрила

и ръка на сърце ще туря -

ти едничка утеха си ми, мила.

 

Малко нежност сред толкова зло

крепи духа ми в тая тъма,

ела при мен и дай ми сила,

че душа отчаяна е и сама.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??