Dec 16, 2020, 12:19 PM

Душата ми търси теб 

  Poetry » Love
222 0 0

В очакване на страшна буря

душа търси помощ и закрила

и ръка на сърце ще туря -

ти едничка утеха си ми, мила.

 

Малко нежност сред толкова зло

крепи духа ми в тая тъма,

ела при мен и дай ми сила,

че душа отчаяна е и сама.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??