Душата ми в теб се оглежда
Написах ти нежно писмо
със думи и порив вълшебен,
магично и само едно
със смисъл старинен и древен.
Изпратих ти ритъм красив,
в сърцето ми само живее,
копнеж е и стих мълчалив,
във дните ми нежно той пее.
Поисках в замяна сърце,
поисках ти обич голяма
и чувство, което расте,
поисках ти обич за двама.
Поисках ти синьо небе
и радостен смях и надежда,
вземи ме във твойте ръце,
душата ми в теб се оглежда!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены