18.08.2023 г., 9:47 ч.

Душата ми в теб се оглежда 

  Поезия » Любовна
484 2 2

   

Душата ми в теб се оглежда

 

Написах ти нежно писмо

със думи и порив вълшебен,

магично и само едно

със смисъл старинен и древен.

 

Изпратих ти ритъм красив,

в сърцето ми само живее,

копнеж е и стих мълчалив,

във дните ми нежно той пее.

 

Поисках в замяна сърце,

поисках ти обич голяма

и чувство, което расте,

поисках ти обич за двама.

 

Поисках ти синьо небе

и радостен смях и надежда,

вземи ме във твойте ръце,

душата ми в теб се оглежда!

            Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Жабокът (Гедеон), пиша така, както на мене ми харесва.
  • Мария, отново хубав стих, като тиха песен за любовта, но хората са глухи не чуват, когато пееш за любов, я изкрещи "пръжки бе, народе" и ще се тълпят да чуят твоята песен.
Предложения
: ??:??