Най-страшната буря
е бурята в моето сърце.
Тя ме пронизва,
изгаря,
оставя ме без капчица кръв.
Самотен,
нещастен,
сломен!
Раним...
Най-страшните сълзи
са сълзите по твоето лице.
Те изсмукват всяка капка от мен
и ставам безплътен, студен.
Ненужен за целия свят!
Ад...
Най-красивата песен
е песента от твоите уста.
Тя ме изпълва
и потичат из мене кърви,
сълзи!
С нея високо летя
към дните на моята младост,
към дните с душа.
Рай...
Най-старшният край
е краят без теб.
Вчера бях въглен,
днес съм факел,
утре пепел!...
Пожар...
Ти, любов,
ти си господар.
Най-страшната участ.
Душевен пожар!!!
© Никой Все права защищены