22 янв. 2008 г., 11:46

Душевна ароматерапия 

  Поэзия
602 0 5
 

 

 Душевна ароматерапия

 

Днес те намерих в косата си,

откакто е алергична от ножици,

стана много гостоприемна.

 

Намерих те между петдесетия и

шестдесет и първия косъм,

някъде около врата ми се намира.

 

Нали все там прелиташ с устни,

или почистваш с език прилежно,

то не, че е мръсно, така ти изнася.

 

Та там те намерих,

белодробно те вдишах и издишах -

мехурчета в розово.

 

Не, не съм прекалила с коктейлите,

аз не пия нищо със градус.

Издухах пяната на пълната вана,

в която киснех душата си.

 

 

© Мария Чонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??