27 сент. 2008 г., 23:10

Душевна бедност 

  Поэзия
2052 0 45
Ще ми струваш поне две
безсънни нощи.
Не мога да си те позволя.
Обеднях от просълзяване.
Изплаках и последните
стотинки живот.

© Тя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??