6 нояб. 2009 г., 12:15

Душите ни 

  Поэзия » Любовная
643 0 3

Душите ни

 

Аз ли с дух ще дарявам

душата ти,

аз, която се лиших от своя

в името на любовта ни...

ти предаде ме изцяло...

коленича, искам милост.

Не съм съд да те осъдя,

не съм Господ,

за да те обричам,

искам обич, искам сили -

двете ти ръце да ме обичат.

Аз ли с дух ще дарявам

душата ти,

когато аз своя си нямам...

оставих я там,

при болните птици,

сама да страда отвън

до твоята цялост.

© Триб Трибс Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??