25 авг. 2009 г., 22:24

Два бряга... 

  Поэзия
445 0 3

Два бряга на безименна река,

които само в пътя си се срещат,

в целувката на хладната вода

потръпват в огнената въртележка.

 

А реката отмива от тях

всички белези дръзки на времето.

И ги  мами в своя неспирен бяг

към  тайното море на ...  безвремие.

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??