Aug 25, 2009, 10:24 PM

Два бряга... 

  Poetry
440 0 3

Два бряга на безименна река,

които само в пътя си се срещат,

в целувката на хладната вода

потръпват в огнената въртележка.

 

А реката отмива от тях

всички белези дръзки на времето.

И ги  мами в своя неспирен бяг

към  тайното море на ...  безвремие.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??