19 сент. 2015 г., 19:29

Два опита за „история в шест думи“ в рамка на „хайку“ 

  Поэзия » Философская
358 0 2

                                                                      ЛЮБОВ донесе

 

                                                             ГРЕХОИЗКУПИТЕЛЯТ

 

                                                                       и СЕ възнесе

 

 

                          ...........................................................................................................

 

 

                                                                        донесе ОБИЧ

 

                                                              ГРЕХОИЗКУПИТЕЛЯТ

 

                                                                        и СЕ възнесе

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря, Andromaha (Белла) и Eia (Росица Танчева)!

    Обдарѝхте ме,
    че свърнахте насам и
    че надзърнахте!
    !
  • Гласувам за втория опит. Поздравления!
Предложения
: ??:??