22 авг. 2008 г., 14:22

Двама 

  Поэзия » Любовная
1059 0 5

Не искам да пропусна този миг,

в който ще се срещнем

и сред рояк от падащи звезди

ще казваш нещо.

 

Един-единствен е в живота този миг

на откровение голямо,

когато в нас започва да трепти една любов

за ДВАМА!

© Имрен Алиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??