Aug 22, 2008, 2:22 PM

Двама 

  Poetry » Love
1060 0 5

Не искам да пропусна този миг,

в който ще се срещнем

и сред рояк от падащи звезди

ще казваш нещо.

 

Един-единствен е в живота този миг

на откровение голямо,

когато в нас започва да трепти една любов

за ДВАМА!

© Имрен Алиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??