23 июн. 2009 г., 17:58

Двама 

  Поэзия » Любовная
627 0 1

С двама аз живея,

с тях споделям радост и тъга.

Тези мъже за мен копнеят,

съзнателно ще ги нараня.

 

Подържам една лъжа

и на двамата "обичам те"казвам.

Това до нищо хубаво няма да доведе -

играя си със огъня.

 

В чувствата си не съм сигурна,

какво изпитвам към единия и към другия, не зная.

Не желая болка да им причиня,

не заслужават, не заслужават те това.

 

Трудно ми е да се владея -

личи промяната във мен.

Начинът, по който живея,

ще ме погуби някой ден.

 

 

© Пролетното момиче Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??