23 мая 2009 г., 01:55

Две езера 

  Поэзия » Любовная
601 0 1

Две езера

 

 

Две сини езера,

чисти и невинни,

като утринна роса.

Нежни и красиви

като любовта.

Дълбоки и бездънни,

като човешката душа.

От тях струи кристална чистота -

белегът на вечността.

Сутрин са засмени

от слънчева любов,

а вечер са огрени

от лунен зов.

И светъл е денят,

щом в тях се пак огледам,

и безсънна е нощта,

щом не ги гледам.

Две сини езера, в чийто

плен е моята душа!

© Мирослава Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "От тях струи кристална чистота"
    .....................................................
    Много красив и докосващ сърцето стих!
    Поздрави за прекрасната авторка!
    БЪДИ!

Предложения
: ??:??