9 июн. 2010 г., 22:44

Две хубави очи 

  Поэзия » Любовная
941 0 3

  Две хубави очи.
        Какво ли крият те?
  Тези хубави очи
       нямат ли смирение?

Очи, дълбоки като бурни езера,
в моята душа се вплитат
и всички думи и слова
безропотно отлитат...

Безропотно отлитат
всички думи и слова.
В моята душа се вплитат
очи, дълбоки като бурни езера...

Нямат ли смирение?
     Тези хубави очи,
какво ли крият те?
    Двете хубави очи...

                                                    © Ивка Дикова

© Ивка Дикова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Слежете ако искате ! В интерес на истината То ме вдъхнови
  • Всяко друго стихотворение, колкото и хубаво да е то, след Яворовото просто бледнее!
  • Има ли смисъл да слагам линк към Яворовото?
Предложения
: ??:??