10 июл. 2008 г., 16:49

Две истински ръце 

  Поэзия
772 0 4

Когато из кръвта ми се разхождаш,

когато във сърцето ми туптиш,

когато споменът за Теб пробожда

с любовна сила моите гърди.

 

Когато ми се иска да те имам,

но нямам те и силно ме боли.

Когато две сълзи по мен се сливат,

проплаквайки за твоите очи.

 

Тогава ще се радвам, ако мога

да стисна пак две истински ръце.

Тогава ще се радвам, ако мога

да те погледам с поглед на дете.

© Госпожа Стихийно Бедствие Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??