31 окт. 2009 г., 12:58

Две очи 

  Поэзия » Любовная
564 0 1

Две очи познати -

поглед мил и топъл,

а в тях сълзи прикрити

надават силен вопъл.

 

Две очи красиви

от минало далечно

тъжно ми нашепват

за болка безнадеждна.

 

Чувства още живи

в тях за миг проблясват

и спомени щастливи

нежно омагьосват.

 

Светът притихва плахо,

в две очи потъва

пак красиво, но за кратко –

реалността изплува.

© Мартина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??