18 мар. 2012 г., 11:49

Две посоки 

  Поэзия » Любовная
635 0 1

С последните си думи вземи
и въздишките ми по теб,
във талисман ги превърни
и после продължи напред!

 

И аз ще продължа нататък,
но ще се връщам пак при теб...
да топля този свой остатък,
наричан някога сърце...

 

или пък просто да те видя,
да знам дали ти е добре...
така няма да те обидя,
понеже с мен ти беше зле...

 

Е, чао, аз преди тебе тръгвам,
нищо че съм малко не-готов...
за мен си птица вече, хвъркай,
вземи и тази истинска любов!...

© Тони Главоногов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??