20 сент. 2007 г., 20:03

Две сенки - две души 

  Поэзия
1074 0 5
Две сенки - две души
разделят се и се събират.
Две сенки - две души
в пламъка на вечерта умират!

Две сенки - две души
раждат се във всяко утро.
Две сенки - две души
губят се и се намират бързо!

Две сенки - две души
умират в розовата светлина.
Две сенки - две души
се раждат в утрото на вечноста!

13. 08. 2007 г.
гр. Пловдив 

© Васи Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??