3 февр. 2007 г., 07:24

Две в едно 

  Поэзия
606 0 0
Две в едно телата ни горят, две в едно и страстите не могат да се утолят. На порива неустоим безсилни сме да удържим. Като зверове са телата две сякаш нямаме нозе. И летим по небосвода син и не можем да се удържим. Без криле летим: няма как да устоим. Порива неудържим кара сърцата в нас да изгорим. Страсти и тела превръщат се в една душа. Без умора, само със страстта кипи във нас всяка капка от кръвтта. Две в едно са нашите тела няма спомен от страха. Прах при прахта любов при обичта. Обичам те сега и за винаги ще е така. Ти си моята пътеводна светлина както във деня така и през нощта. Обичам те просто така!

© Вяра Ангарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??