26 июл. 2016 г., 12:41

Две Вселени 

  Поэзия » Любовная
576 2 13

Животи различни, от свят паралелен,
преплетоха нежно съдби,
сърцата положиха в бели постели
и нощен воал ги обви.

Очите изгаряха. Устни се сляха.
Ръцете след ритъмен танц
магийно прегърнаха в унес телата.
Луната изпадна във транс.

Звездите родени от него и нея,
блестят с извънземни лъчи.
Събрали духът и на двете Вселени,
пулсират. Римуват мечти.

© Таня Мезева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??