Случайност, съвпадение
или предопределение?
Нужна ми е воля,
а се губя в покоя.
Трябва да се боря,
но не зная какво да
сторя.
Предам ли се,
ще загубя.
Боря ли се,
ще страдам.
Крачка назад дава
смелост за напред.
Отклонение от нормата
е вдъхновение за кармата.
Застоят е смърт,
а движението - живот.
Движение или гибел?
Избери сам ...
© София Русева Все права защищены