19 дек. 2008 г., 11:10

Дядо Коледа 

  Поэзия » Для детей
1039 0 14

Ей я Новата година!

Пухкав сняг е навалял.

А по снежната пъртина

иде чуден старец бял.

 

Вън шейничката с елени

е до пътната врата.

И прозвънват уморени

рой звънчета из нощта.

 

А чувалът, пълен ужким,

лек му е като перце.

Че дечицата послушни

ще зарадва от сърце.

 

Утре, като се събудят,

пред подаръка безкрай,

как ще има да се чудят...

Дядо Коледа, сполай!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??