12 окт. 2012 г., 12:03

Дяволито 

  Поэзия » Любовная
436 0 1

Зверче опитомено в очите ти е скрито,

готово е да скочи и да изръмжи...

Аз тайно се усмихвам дяволито.

Излишно е да спорим кой ще победи.

 

И щом те прилаская отново със слова,

усмихваш се и ето -

събуждам в теб детето,

което чака приказка с вълшебни чудеса.

© Наташа Биразова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??