12 oct 2012, 12:03

Дяволито 

  Poesía » De amor
435 0 1

Зверче опитомено в очите ти е скрито,

готово е да скочи и да изръмжи...

Аз тайно се усмихвам дяволито.

Излишно е да спорим кой ще победи.

 

И щом те прилаская отново със слова,

усмихваш се и ето -

събуждам в теб детето,

което чака приказка с вълшебни чудеса.

© Наташа Биразова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??