ДЯВОЛСКА МУ РАБОТА
Дяволите с почести изпратиха светеца
и сега спокойни ще си бъркат във медеца.
.......................................................................
Само дявол има идея
за съдбата на гея...
........................................................................
Обявил се против комунизъмът,
слаб за работа му бил организъмът.
Иван Василев Иванов-Боженски
© Иван Иванов Все права защищены