8 нояб. 2018 г., 20:47

Дяволски добра 

  Поэзия » Любовная
427 1 0

 

                             Дяволски добра                           

 

     И ,ако Дявол беше тъгата,то Дявол беше душата.

     И, ако Дявол ми беше сърцето, то ангелът беше  

     далеко. И , ако всичко в мен беше тъга, то къде 

     беше Господ сега ? Явно ми беше сърдит, че 

     Дявола аз приютих.Явно ми беше ядосан, че 

     с болка дните прахосвам.

     Тъгата износена продължавам аз да обличам.

      Ставам дяволски добра в това да те обичам.

              

© Поля Илчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??