30 нояб. 2014 г., 21:09  

Дяволско 

  Поэзия » Любовная
684 1 1

Дяволско

 

Сто пъти се отричам от Теб!

Сто пъти ти се вричам…

Мразя твоите чувства от лед…

Мразя, че те обичам!

Изтръпвам, когато съм близо до теб…

На Дявола ми приличаш!

Отново с  твоите устни от мед,

Дяволски ме привличаш…

Обичам сините ти очи…

 С погледа си ме подлудяваш!

В тях виждам фонтан от светли лъчи

И душата ми завладяваш…

Толкова Дяволско…. Изкушаващо…

Караш ме да те Искам…

В прегръдките си задушаващо,

Желая да те притискам…

Опасно нещо има във теб,

Дяволско се нарича…

За мене си огън, жарава и лед…

Дявол… Но те Обичам!

© Вероника Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??