Третополовата двойка си роди грация,
от Социал и Капитал - Еротокрация.
Вместо номенклатура
е шоуменхалтура.
Превърнаха семейство
в безтаксово бордейство.
Вехтозаветно:
„Ясен месец веч изгрява
над балканската гора.“
Новозаветно:
як „Плей стейшън“ се загрява
зад балконската врата.
Стани, стани, юнак белкантски,
да седне Ганчо Патилански!
© Венко Василкин Все права защищены