7.07.2022 г., 10:22 ч.  

Дяволюция 

  Поезия » Хумористична
222 0 0

Третополовата двойка си роди грация,

от Социал и Капитал - Еротокрация.

Вместо номенклатура

е шоуменхалтура.

Превърнаха семейство

в безтаксово бордейство.

Вехтозаветно:

„Ясен месец веч изгрява

над балканската гора.“

Новозаветно:

як „Плей стейшън“ се загрява

зад балконската врата.

Стани, стани, юнак белкантски,

да седне Ганчо Патилански!

© Венко Василкин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??