4 авг. 2009 г., 11:58

Дъга на любовта 

  Поэзия » Любовная
475 0 4

Нашата среща

без време, кармична

промени сякаш

съдбата безлична...

Аз - пак сама,

без вяра, убита.

Ти - още тъжен

с мъка нескрита...

От погледа светъл

и огъня мой,

дъга появи се

след летен порой!

Сребристо-зелена

от твойте очи,

оранжево-златна

кат мене блести.

След облаци черни

и бури жестоки,

след хора неверни,

скърби дълбоки,

в небето още тъмно

слънцето проблясва

и хоризонтът нов е

със дъга прекрасна...

 

 

© Nina Toshich Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??