14 июл. 2008 г., 10:35

Дъх не ни достига... 

  Поэзия » Любовная
993 0 28

Странна са енигма

твоите очи.

Дъх не ми достига -

сякаш са лъчи...

 

Пърхам в тях щастлива -

цяла съм любов.

Кротко се усмихваш,

сгрят от порив нов.

 

Дъх не ти достига...

Цяла в светлина,

странна съм енигма -

влюбена жена...

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??