22 июн. 2010 г., 22:52

Дъхът ми се слива с дъха ти 

  Поэзия » Любовная
1017 0 2

 

 

               

 

 

 

             Душата ми пее  нежно фламенко 
                       и те обгръща с дъха си,

           в очите се взирам... изгубвам,

           гласът ти е топъл, как  нежно докосва.

            
                  
И топли целувки покриват лицето,

           секундите бавно пулсират,

           а времето спира, и всичко изчезва...

           Дъхът ми се слива с Дъха ти. 

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=p3MH0Q2L_yA&NR=1       

 

 

 

© МАРИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??