17 авг. 2010 г., 20:36

Дъжд 

  Поэзия » Любовная
422 0 0

магия ли бе? магия, случила се под дъжда?

вплетени тела в едно... една истинска мечта,

красиви думи с нежен тон... още те помня,

още си там под дъжда и не спирам да

мисля за преди... как да оцелея, как да гледам

напред? там ли изчезна? сред пустошта и и мъгливината

на дъжда? защо не идваш отново в съня ми, както дъгата се появява

след дъжда?

© Станимира Попсавова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??