магия ли бе? магия, случила се под дъжда?
вплетени тела в едно... една истинска мечта,
красиви думи с нежен тон... още те помня,
още си там под дъжда и не спирам да
мисля за преди... как да оцелея, как да гледам
напред? там ли изчезна? сред пустошта и и мъгливината
на дъжда? защо не идваш отново в съня ми, както дъгата се появява
след дъжда?
© Станимира Попсавова Todos los derechos reservados