9 июл. 2007 г., 23:45

Дъжд 

  Поэзия
817 0 3
Дъжд вали,
някой пак твърди, че любовта не съществува,
някой пак диктува правила,
мислейки за истина една.

Дъжд вали...
някой пак върви по пътя
към ада,
пак пропада...

Дъжд вали
красиво е, нали?
Видях в нечии тъжни очи
как дъждът неспирно вали...

© Ониксче Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??