21 сент. 2022 г., 06:53

Дъжд 

  Поэзия
174 0 2

 

Тъй тихо заромоли...

май никой не разбра,

кога и заваля!.

Дойде за малко...

Уж , да напои земята,

а всъщност,

птиците в гнездата умълча!

Неволно, непознати запозна и

...влюбените

под един чадър събра!

И стана някак тихо и спокойно...

Дъжда дойде тук уж за малко,

а спомен за любов в тревите разпиля!

И както тихо заръмя,

тъй тихо и дъгата той доведе...

и пак нататък...

чадъри да събира отлетя !

 

Valentina Mitova ©

07/20/2018

© Valentina Mitova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??