ДЪЖД ОТ ЗНАНИЕ
Сипеш капчици безброй,
грейват зелени тревички.
Къпеш хората в порой,
с чисти води от Всевишния.
Пееш звънко в белота,
весели птички те чуват.
В бяло пръсти ще вплета,
случва се святото чудо.
Никне семето в пръстта,
свеж аромат се разнася.
Дъжд и слънце ще плетат
в корени – нишки от знание.
© Санвали Все права защищены
Пожелавам ви един ползотворен и слънчев ден, изпълнен с приятни мигове!