29 мар. 2011 г., 21:00

Дъждовен блус 

  Поэзия
2032 0 24

Как тихо
Капките дъждовни
С пръстчета барабанят
Стичат се
Сълзи лъжовни
Не парят

Не горят

Тревичка

Нежно се изправя

Цвете

Снагата си изравя

Пуква свежия си цвят

Как тихо

Капките дъждовни

Събуждат

Този шарен свят

С вълшебна песен

С ритъм див

Животът е чудесен

Денят

Изглежда само сив

Дъждовен блус

Душевен тръс

Капчици дъждовни

Мислите любовни

Ще ни възродят

 

 

© Любомир Деничин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??