20 нояб. 2009 г., 16:02

Дъждовен шепот 

  Поэзия » Любовная
1237 0 16

Навън вали
 и капките нашепват
за луда страст
и мека топлина,
до теб съм аз,
телата ни прилепват,
във мократа
прегръдка на нощта.

Дъждът вали
и случваме се двама,
споени диво
в сплав една,
до мен си ти
и нека друго няма,
а само дъжд
 и танцът на страстта.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??