20 nov 2009, 16:02

Дъждовен шепот 

  Poesía » De amor
1238 0 16

Навън вали
 и капките нашепват
за луда страст
и мека топлина,
до теб съм аз,
телата ни прилепват,
във мократа
прегръдка на нощта.

Дъждът вали
и случваме се двама,
споени диво
в сплав една,
до мен си ти
и нека друго няма,
а само дъжд
 и танцът на страстта.

© Евдокия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??