5 июл. 2009 г., 20:01

Дъждовен знак 

  Поэзия » Любовная
619 0 7

Навън вали

и мисля си за тебе,

дъхът ми е по-крехък

и от пеперуден мах,

така боли,

щом ти не си до мене -

и липсва ми

звънливия ти смях.


 

Навън вали

и топло се усмихвам,

дъждът е наш съюзник

и изпращам знак -

една сълза

по вятъра притихнал,

събрала в капка

нежност... любовта.

 

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??