Jul 5, 2009, 8:01 PM

Дъждовен знак 

  Poetry » Love
608 0 7

Навън вали

и мисля си за тебе,

дъхът ми е по-крехък

и от пеперуден мах,

така боли,

щом ти не си до мене -

и липсва ми

звънливия ти смях.


 

Навън вали

и топло се усмихвам,

дъждът е наш съюзник

и изпращам знак -

една сълза

по вятъра притихнал,

събрала в капка

нежност... любовта.

 

© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??