7 мар. 2014 г., 21:34

Дъждовна вечер 

  Поэзия » Любовная
508 0 3

Дори когато най-вали
и вечерта ни се продънва,
като в картина на Дали
вървя след славата си трънна.

Незнайно е защо и как
до мене кротко щом пристъпяш,
светлее в нощния сумрак
лицето с аромат на пъпеш.

След толкова години с теб
сърцето ми инфарктно скача
и чак до изгрева на Феб
приятел ще ни бъде здрача.

© Иван Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??