Mar 7, 2014, 9:34 PM

Дъждовна вечер 

  Poetry » Love
507 0 3

Дори когато най-вали
и вечерта ни се продънва,
като в картина на Дали
вървя след славата си трънна.

Незнайно е защо и как
до мене кротко щом пристъпяш,
светлее в нощния сумрак
лицето с аромат на пъпеш.

След толкова години с теб
сърцето ми инфарктно скача
и чак до изгрева на Феб
приятел ще ни бъде здрача.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??