Дъждът е ужасно удобен точно сега -
вали върху мен и размива грима.
Добро оправдание, с което да скрия
момента на слабост!
Сълзите солени във сладка вода
успях да удавя, за да спася
късче достойнство, останало в мен,
след твоето “Сбогом, аз вече си тръгвам...”© Светлана Димитрова Все права защищены