28 sept 2005, 17:52

Дъждовно 1 

  Poesía
1224 0 4

Дъждът е ужасно удобен точно сега -

вали върху мен и размива грима.

Добро оправдание, с което да скрия

момента на слабост!

Сълзите солени във сладка вода

успях да удавя, за да спася

късче достойнство, останало в мен,

след твоето “Сбогом, аз вече си тръгвам...”

© Светлана Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??